Frågestund: Läsare, ställ era frågor här

Hej alla läsare!

Jag har för många idéer och för lite beslutsförmåga. Jag känner att jag vill lära mig saker om vad ni vill läsa på bloggen och vad ni tänker eller undrar om de ämnen som jag skriver om här på bloggen.

Om ni har frågor, önskemål eller kommentarer till mig vill jag gärna att ni skriver dem i en kommentar (eller flera) på det här inlägget.  Jag publicerar alla kommentarer som jag bedömer lämpliga på min blogg, vilket är de allra flesta. Jag svarar efter förmåga och dagsform.

Publicerat av

Autistiska Manifestet

Autistisk bloggare som skriver om autism, funktionsnedsättning och rättvisefrågor.

4 reaktioner till “Frågestund: Läsare, ställ era frågor här”

  1. Finns det några konkreta saker som du önskar att vuxna (föräldrar, lärare, vårdpersonal, grannar osv) hade gjort för dig som barn och tonåring? Finns det saker som du nu i vuxen ålder har insett att ”det där hade hjälpt mig när jag var barn”?

    Jag har läst det du har skrivit om skolan men tänker att dels kan det finnas nya saker rörande skolan som du har kommit på sedan dess, dels kan det finnas saker som hade varit till hjälp som inte handlade om skolan. Jag skulle gärna läsa om det, eftersom det som förälder till ett autistiskt barn är så viktigt att ta del av många autisters erfarenheter.

    Gillad av 1 person

  2. Jag har ingen fråga eller så, ville bara skriva att jag läser din blogg och är tacksam för att du tar dig tid att skriva den!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s